210 9211111, 6944 392222
Βεΐκου Λάμπρου 39, Κουκάκι

Υπηρεσιες

Η επιχείρηση Κλειδοκράτορας, με έδρα το Κουκάκι, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κλειδαρά για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Στα πλαίσια των προσφερόμενων υπηρεσιών, πραγματοποιούνται εργασίες, όπως: άνοιγμα οικιών και αυτοκινήτων, αντιγραφή κλειδιών παντός τύπου, επισκευή/ αντιγραφή κλειδιών auto/moto με immobilizer και με τηλεχειρισμό, αντιγραφή τηλεκοντρόλ γκαραζόπορτας και ρόλων καταστημάτων, αντικατάσταση παλιών ξύλινων ρολών με πλαστικά, αναβάθμιση όλων των κλειδαριών με κλειδαριές τεχνολογίας, τοποθέτηση νέων κλειδαριών τελευταίας τεχνολογίας, καθώς επίσης και επισκευή φθαρμένων κλειδιών και τροποποίησή τους σε αναδιπλούμενα.

Επιπλέον, η επιχείρηση Κλειδοκράτορας ασχολείται με την επισκευή/αντικατάσταση του κελύφους σε κλειδιά αυτοκινήτων, αντιγράφει κλειδιά με κωδικό σε αυτόματο ψηφιακό μηχάνημα futura pro, τοποθετεί και ρυθμίζει τις σούστες σε θύρες εισόδου πολυκατοικιών και αναλαμβάνει την τοποθέτηση κλειδαριών και ασφαλειών σε συρόμενες/ ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες. Τέλος, αποκωδικοποιεί κλειδιά και τα αναπαράγει με απόλυτη ακρίβεια.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Αντιγράφουμε και προγραμματίζουμε κλειδιά αυτοκινήτων immobilizer. Διαθέτουμε κελύφη (ανταλλακτικά μέρη) και τηλεχειριστήρια αυτοκινήτων.

Ανοίγματα θυρών απλών και θωρακισμένων, λουκέτων και χρηματοκιβωτίων, οχημάτων.

Αντιγραφές κλειδιών παντός τύπου, απλών αλλά και θωρακισμένων θυρών ασφαλείας.

Επισκευάζουμε, τοποθετούμε και αλλάζουμε παλιές κλειδαριές με νέες κλειδαριές ασφαλείας, ηλεκτρονικές σε πόρτες και γκαραζόπορτες. Τοποθετούμε μηχανισμούς αυτομάτου κλεισίματος σε πόρτες πολυκατοικιών για να μένει η πόρτα πάντα κλειστή και σφαλισμένη.

Αλλάζουμε κυλίνδρους σε κλειδαριές κυλίνδρου για αλλαγή κλειδιών. Τοποθετούμε defender από ατσάλι σε θωρακισμένες πόρτες γιά ενισχυμένη πρστασία.

Ρυθμίζουμε, επισκευάζουμε και τοποθετούμε νέες σούστες σε εξώπορτες και πόρτες πολυκατοικιών.

Επισκευάζουμε, τοποθετούμε ρολλά σε πόρτες και παράθυρα οικιών, αντικαθιστούμε ιμάντες, ρολεμάν και άξονες σε παλιές κατασκευές.

Κλειδαριές παντός τύπυ, Ωμέγα, mul t lock, x1r κ.α. λουκέτα απλά και μότο, αλυσίδες ασφαλείας για μότο. Διαθέτουμε τηλεκοντρόλ και τηλεχειριστήρια γιά αυτοκίνητα και γκαραζόπορτες. Διαθέτουμε Γραμματοκιβώτια, Χρηματοκιβώτια διαφόρων τύπων.

Αναζητάτε ασφάλεια και αξιόπιστες υπηρεσίες;