210 9211111, 6944 392222
Βεΐκου Λάμπρου 39, Κουκάκι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΑΣ > ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ο κλειδαράς  Παπαϊωάννου Κωνσταντίνος διατηρεί την οικογενειακή επιχείρηση Κλειδοκράτορας, στο Κουκάκι, εδώ και 30 χρόνια, εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα.

Με αφοσίωση, υπευθυνότητα και απόλυτη εχεμύθεια, ο Παπαϊωάννου Κωνσταντίνος προσφέρει στους πελάτες του ποιοτικές υπηρεσίες, εφαρμόζοντας όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και βέλτιστες πρακτικές της τέχνης του κλειδαρά. Ασχολείται κυρίως με ζητήματα κατασκευής/επισκευής/τοποθέτησης οποιουδήποτε τύπου κλειδαριάς, δίνοντας επαγγελματικές λύσεις σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια του χώρου σας.

Στο κατάστημα του επαγγελματία κλειδαρά Παπαϊωάννου Κωνσταντίνου, στο Κουκάκι, θα βρείτε κλειδαριές και κλειδιά παντός τύπου, από τους πιο γνωστούς οίκους κατασκευής κλειδιών, για την οικία ή την επαγγελματική σας στέγη, σε ανταγωνιστικές τιμές. Ακόμα και ένα κοινό αντίγραφο κλειδιού, το φτιάχνει με ρομποτικό εργαλείο τελευταίας τεχνολογίας, που εξασφαλίζει απόλυτα ακριβές αποτέλεσμα, γρήγορα και οικονομικά!

Επισκευή, ρύθμιση, αντικατάσταση, εκεί που σταματάνε οι άλλοι, αναλαμβάνει ο Κλειδοκράτορας!

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΚΛΕΙΔΑΡΑΔΙΚO

O Κλειδοκράτορας αποτελεί ένα αναγνωρισμένο κλειδαράδικο από το Σύνδεσμο Αναγνωρισμένων Επαγγελματιών Κλειθροποιών Σ.Α.Ε.Κ.

Εμπειρία. Πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση

Αξιοπιστία. Εγγυημένο και άμεσο αποτέλεσμα

Ασφάλεια. Άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας ανάγκη

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ OMEGA POINT

Ακόμη το κατάστημά μας αποτελεί ένα εξουσιοδοτημένο «Omega Point» σημείο της εταιρείας Mul-T-Lock.

Τι σημαίνει αυτό;

Ως OMEGA POINT κατάστημα έχουμε εκπαιδευτεί από τη Mul-T-Lock κι εγγυόμαστε για τη σωστή τοποθέτηση και λειτουργία των προϊόντων της.

Παρέχουμε επίσης τις σχετικές εγγυήσεις για την κάθε αγορά σας.

Καθεμία τέτοια εγγύηση αφορά τη σωστή λειτουργία της κλειδαριάς την οποία μπορούν να εγγυηθούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα OMEGA POINT.